fbpx

Corona- maatregelen

De Your Life Academy houdt zich aan de richtlijnen van de RIVM, zodat de retreats in een veilige en gezonde omgeving kunnen plaatsvinden.

De onderstaande foto’s zijn enige tijd voor de maatregelen genomen.

One day retreat - Leef vanuit je Verlangen

Direct aanmelden

Leer beter luisteren naar je verlangen en maak jezelf vrij!

 Gun Jezelf om te werken aan je persoonlijk bewustzijn in een prachtige omgeving ‘

Herken jij jezelf in één van deze quotes?

Ik vind het moeilijk om mijn grenzen aan te geven..

Ik ben een pleaser die het anderen naar de zin wil maken

Ik heb het gevoel dat het nooit goed genoeg is wat ik doe…

Ik ervaar regelmatig weinig zelfvertrouwen...

Ik wil alles altijd perfect doen…

 

Een hele middag in alle rust intunen bij jezelf

 

Tijdens deze boeiende middag ga je in een kleine groep in een vertrouwde en veilige omgeving intensief aan de slag met oefeningen die zorgen voor meer veerkracht, zelfvertrouwen en zelfinzicht.

Op deze one day retreat ga je onderzoeken hoe jij meer vanuit vertrouwen kunt leven. 

Een hele middag in alle rust intunen bij jezelf

In een veilige en prachtige omgeving 

Leer om een betere verbinding te maken met jezelf  

Met o.a. praktische oefeningen 

Meditaties en visualisaties

Yin yoga  en mindfullness 

Food for soul 

Wat vonden anderen van de one day retreat?

 

 

‘Geweldige retreat waarin je goede handvatten meekrijgt. Kundige en inspirerende leiding gedurende de dag door de docent en een zeer mooie locatie met goede verzorging en sfeer’

 

 

‘Ik raad deze one day retreat zeker aan. Carola is heel professioneel, en geeft veel care en positieve energie‘

 

 

‘Deze one day retreat kwam precies op het juiste moment voor mij. Ik had de laatste tijd erg last van ups en downs en merkte aan mijzelf dat ik een beetje vastliep. Toen ik deze training voorbij zag komen dacht ik dat zou weleens wat voor mij kunnen zijn: ‘leven vanuit je verlangen’.

En ik kan het iedereen aanraden die op een punt zit in zijn of haar leven dat je het soms even niet meer weet, wat nou echt belangrijk is in het leven. Dank Carola voor de fijne inzichten! ‘

 

  

Verrassende retreat, aanrader! Fijn om een hele zondagmiddag bezig te mogen zijn met je verlangen, voor mij iets nieuws. Wat als je als een kind weer zou mogen dromen, wat zou je dan willen doen? Heerlijk, in alle rust, ontspanning en vertrouwen, samen met mooie mede cursisten hierover mogen brainstormen. Nuttige oefeningen en ontspanning in een prachtige entourage. Dank je wel Carola voor deze fijne ervaring en de mooie begeleiding. 

 

Going on retreat is a time to cocoon so that we may emerge ready to return to our lives with a new perspective

Voor wie?

Deze one day retreat is voor vrouwen die nog beter willen leren om hun grenzen aan te geven en een vervullend leven te leiden, zowel privé als op werkgebied.

Wat neem je mee..

Je gaat naar huis met meer innerlijke rust en zult ervaren hoe je een betere connectie kunt maken met jezelf en je verlangens. Kortom een investering die je meeneemt voor de rest van je leven! 

Datum

Deze one day retreat zal plaatsvinden half november, exacte datum volgt zo spoedig mogelijk. We gaan aan de slag van 13:15 – 18:00 uur. Wil je al graag een plekje reserveren, stuur dan een mail naar: carola@yourlifeacademy.nl 

Locatie  

Het one day retreat vindt plaats bij Delight Yoga, wat ligt op een prachtige locatie tegenover het Vredespaleis in Den Haag, niet ver van het Centraal Station Den Haag.  

 

Het adres:

Scheveningseweg 14, 2517 KT Den Haag. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Tram nr.1 stopt voor de deur en het is mogelijk gratis te parkeren aan de overkant van de straat in het weekend.  

 

Jouw investering 

Reserveer nu je plek voor de one day retreat € 107,- (Incl. thee & food for the soul) 

*Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

‘Het One- day retreat kan ik aanbevelen aan iedereen die een rustpunt en moment van zelf-connectie zoekt in de alledaagse hectiek,  en daarnaast het contact wil verbeteren met lichaam, geest en ziel’

Facebook Messenger