fbpx
Selecteer een pagina

REFLECT & UPGRADE

YOUR LIFE TRAINING

Hoe kan ik je helpen?

Verlang jij ook naar meer balans in je leven? 
Wil je meer focus en positiever in het leven gaan staan?
Geeft jouw leven je voldoende vreugde en
Doe je wat je echt leuk?
Is het ook tijd voor de volgende stap in jouw leven?

Vrouwen, als Koningin Maxima, Oprah Winfrey, Julia Roberts, Sonia Gandhi, Gabrielle Bernstein en nog velen meer hebben allemaal hun eigen pad belopen om te worden wie ze nu zijn.

Ze durven vol vertrouwen hun eigen pad te kiezen, zijn succesvol en staan in hun kracht.

Wat hebben al deze inspirerende vrouwen gemeen? Wat is het geheim van het succes van deze vrouwen? 

De wijsheden van deze mentors hebben mijn leven mede veranderd! De inzichten en lessen, welke ik afgelopen 10 jaar heb opgedaan als ervaringsdeskundige wil ik nu ook graag met jou delen. Verlang jij ook naar meer balans in je leven, wil je meer focus en positiever in het leven gaan staan?

Kom nu in actie en wordt in 12 stappen een betere versie van jezelf

Wat ga je leren?

Het 12 weeks Reflect & Upgrade your Life programma is opgebouwd uit 12 modules, waarbij 12 inspirerende vrouwen een belangrijk onderdeel vormen in jouw groeiproces, wat impact zal hebben op jou persoonlijke, zakelijke en spirituele groei als mens!

Mijn 12 – stappenplan hoe je gelukkiger en succesvoller gewoon als je zelf in het leven kunt staan.

Hoe je met kleine veranderingen in je mindset, al grote resultaten kunt behalen

Hoe je meer in het hier en nu kunt leven

Je leert hoe je blokkades kunt opheffen

Hoe je angst naar vertrouwen kunt omzetten

Hoe je je grenzen leert stellen

Upgrade jezelf!

met  zelf – reflectie

Ervaar in 12 stappen, meer balans, focus en een positieve mindset.

Bij deze training zal je ervaren hoe het is om te reflecteren en te kijken waar je tegen aan loopt, wat je tegenhoudt, om de volgende stap te nemen in je leven. Je hoeft het niet alleen te doen. Deze inspirerende vrouwen zijn je voor gegaan, we gaan het samen doen!

Wekelijks krijg je een module toegestuurd, welke bestaat uit video materiaal, oefeningen en opdrachten. Elke week starten we met 30 min. groeps coaching. Dit om je de kennis meteen toe te laten passen in je dagelijkse leven.

 Deze vrouwen gingen je voor!

“Ik voel me zelf verzekerder!

Ik ben blij dat ik een sessie met je kon regelen! Ik liep zo vrolijk de deur uit en voelde me op de top van de wereld! Ik voel me nu veel zelfverzekerder. Heel erg bedankt, ik ga de oefeningen toepassen en ik kijk uit naar de volgende sessie!

Kimberly A.

“Ik leer mijn grenzen aan te geven!

Door jouw training, heb je mij waardevolle inzichten gegeven, wat voor invloed mijn gedachten hebben op mijn gedrag, ook onbewust. Door jouw tools en fijne feedback, kan ik nu beter mijn grenzen aangeven en durf ik naar mijn eigen verlangens te luisteren. Dank je wel!

Merel H.

“Mijn kwaliteiten leren zien!

Vrouwen in het algemeen, voelen zich vaak onzeker, over werk, als moeder, partner, hoe ze eruit zien en meer. Je hebt een geweldige methode ontwikkelt waarbij je niet alleen jezelf, maar ook andere vrouwen, helpt te transformeren en zichzelf op een andere manier leren zien.

Yvonne.L

 Alle 12 modules op een rij! 

De reflectie modules zijn zo opgebouwd, dat je voor jezelf het beste resultaat kunt behalen! Hier zie je een klein overzicht, wat je kunt verwachten.

Status quo – Waar sta je nu?

MODULE 1 - INTRODUCTIE IN ZELF REFLECTIE

In deze module ga je aan de slag en kijken waar je nu staat,  met een quick scan en jouw verhaal. 

Met als rolmodel Angelina Jolie.

MODULE 2 - REFLECTIE IN VERTROUWEN

 O.a jouw blokkades die je tegenhouden, en je onbewuste angst inventariseren komt aan bod.

Met als rolmodel Michelle Obama. 

MODULE 3 - REFLECTIE IN WIJSHEID

 
In deze module gaan we een aantal methodes inzetten hoe je jouw angst kunt transformeren naar vertrouwen.  

Met als rolmodel Oprah Winfrey.

Goals – Waar wil je heen

MODULE 4 - REFLECTIE IN TOEWIJDING

 

Met als rolmodel Kate Middleton 

MODULE 5 - REFLECTIE IN ENERGIE

 Hoe de wet van de aantrekkingskracht voor jou werkt.

 Met als rolmodel Julia Roberts

MODULE 6- REFLECTIE IN PUURHEID

 

Met als rolmodel Koningin Maxima 

Relaties & Connectie

MODULE 7 - REFLECTIE IN LIEFDE

 Met als rolmodel Gabby Bernstein 

MODULE 8 - REFLECTIE IN VROUWELIJKHEID

 Met als rolmodel Beyoncé 

Groei

MODULE 9 - REFLECTIE IN FOCUS

De kracht van jouw mindset

Met als rolmodel Sonia Gandhi

Afstemming

MODULE 10 - REFLECTIE IN MOED

  Met als rol model Kate Moss 

Persoonlijk leiderschap 

MODULE 11 - REFLECTIE IN KRACHT

 Met als rolmodel Koningin Noor 

MODULE 12 - REFLECTIE IN LEIDERSCHAP

Met als rolmodel Madonna 

Bonus

BONUS MODULE REFLECTIE IN PLEZIER

 Met als rolmodel Linda de Mol

“ Ik ervaar nu hoe het is, om in mogelijkheden te denken!

Toen ik begon, wist ik niet wat ik moest verwachten. De opbouw van de training is erg fijn, stap voor stap wordt je meegenomen op een reis, met jezelf omringt door inspirerende vrouwen! Toen ik Carola sprak de eerste keer, voelde het meteen vertrouwt en wist ik dat ik op de juiste plek zat. Ik heb ervaren, dat geluk, zoveel meer is dan wat we denken. Ik ben zoveel meer dan mijn gedachten. Door jouw training en wekelijkse coaching wat erg fijn was, heb ik anders leren kijken naar mij zelf. Wie ik ben en wat ik kan, ik ga er nu voor, gewoon zoals ik ben, dank je wel!

Diana. B

De training in één oogopslag

Leer op je eigen tempo, vanaf elke locatie, wat jou uitkomt. Bekijk de video en luister de audio’s.

De Bonus module, Reflectie in Plezier krijg je er gratis bij. Leer van inspirerende vrouwen de kunst om met meer plezier in het leven te staan.

b

Een duidelijk uitgeschreven plan, wat je in de praktijk kunt uitvoeren zodat je elke dag kunt werken aan jouw leven naar de next level te brengen.

Begeleide meditaties, oefeningen en video’s zijn onderdeel van de training.

Toegang tot de besloten facebook community waar je ervaringen kan uitwisselen en wekelijks 30 minuten prive coaching.

Een veilige leeromgeving waar je met je persoonlijke ontwikkeling  aan de slag kan.

 

DEZE TRAINING ZAL JE LEVEN  VERANDEREN

FAQ’s

FAQ's

Veel gestelde vragen over de Reflect & Upgrade your Life training kun je hier vinden. Mocht je vraag er niet bij zitten, stuur mij dan een bericht, ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Wat is de planning van de training? Kan ik het op mijn eigen tempo volgen?

Je kunt de training op je eigen tempo volgen je hebt 24 uur per dag toegang. Wel raad ik aan om het optimale resultaat te behalen, je te houden aan de coachings sessies.

Op wat voor manier wordt de training geleverd?

Zodra je je hebt ingeschreven, en de training gaat starten krijg je toegang tot de Your Life Academie, waar je kunt inloggen en wekelijks jouw lesmateriaal toegestuurd krijgt.

Hoe vaak wordt de training geven?

De training Reflect & Upgrade jou leven, wordt jaarlijks maar 2 keer gegeven. Schrijf je daarom op tijd in!

Facebook Messenger