fbpx

Create a life that feels good on the inside!

Deze beslissing, nam ik in een Thaise monnikengrot nadat ik zo uitgeput was dat ik 17 dagen moest slapen.   

SUCCES  
Als dochter van Tsjechische ondernemende ouders staat ambitie en succes hoog in het vaandel. Hierdoor kwamen gedachten dagelijks voor als: “Kan ik het wel?, ben ik wel goed genoeg?”. Ik zocht bevestiging bij anderen, vertrouwde niet op mijn krachten. Herken jij dit ook? 

Ik ben dan ook niet voor niets met mensen gaan werken. Na mijn studie Commerciële Communicatie kwam ik terecht in het bedrijfsleven. Na een financieel detacheringsbedrijf succesvol mede te hebben opgebouwd werd het na vier jaar verkocht. 

Ik was 28 jaar en vroeg mij af, is dit nu het leven waar ik altijd van droomde als klein meisje? Ik voelde me onzeker. Op een dag was ik zo uitgeput dat ik de trap bijna niet meer op kwam. Ik sliep dagenlang en ik was opgebrand. Het roer moest om!

OPNIEUW BEGINNEN 

Ik besloot mijn leven anders te gaan inrichten en had nu de financiële vrijheid gecreëerd om dit te kunnen doen. Na mijn reis naar Thailand viel alles samen. Het was tijd om mijn hart te gaan volgen, en de stappen te nemen die voor goed voor MIJ voelde. Ik begon te beseffen wat in contact staan met je geest en lichaam voor impact heeft op je bewust – en welzijn. Ik voelde mijzelf steeds een stukje zekerder worden. De bevestiging probeerde ik te vinden in mijzelf.

Een nieuw leven volgde. Ik gaf mijn baan op en werd in Londen weer student (MBA). Hierbij kwam zelfreflectie veelvuldig aan bod. Ik volgde lessen aan de Heatherley’s School of Fine Art, en modules psychologie bij Chelsea College. 17 maanden later had ik mijn diploma op zak en was onverwacht mijn eerste collectie spiegel kunstwerken geboren!

DE KUNST VAN ZELF REFLECTIE 

Vaak komen grote veranderingen in je leven (helaas) door ingrijpende gebeurtenissen. Zo ook bij mij. In 2010 werd er bij mijn moeder longkanker geconstateerd. Ik besloot direct terug naar Nederland te gaan om haar te begeleiden in deze strijd. In korte tijd volgden er nog meer impactvolle tegenslagen. Het voelde alsof ik op drijfzand stond, maar tijdens deze periode gebeurde er iets onverwachts; ik zag mijzelf terug in allemaal sterke vrouwen! 

Ik begon aan een proces van vier jaar, waarbij ik mezelf ben gaan verdiepen in succesvolle inspirerende vrouwen en deze vrouwen ben gaan portretteren op spiegelend materiaal. Alle vrouwen hebben een andere achtergrond, vrouwen als Oprah, Queen Noor, Gabrielle Bernstein, Julia Roberts, Maxima, Sonia Gandhi, Prinses Beatrix, Kate Middleton, Madonna, Beyonce, Michelle Obama, Angela Merkel, Angelina Jolie, Hillary Clinton, Kate Moss, Dilma Roussef, Sheryl Sandberg, Beyonce en Linda de Mol. Wat is hun geheim? Wat is hun pad geweest om de beste versie van zichzelf te worden? Wat is hun invloed waardoor ze een voorbeeld zijn geworden voor vrouwen over de hele wereld?

Uiteindelijk heb ik 17 vrouwelijke rolmodellen geportretteerd op spiegelend materiaal: ‘Happy Reflection Portraits’   Laag voor laag heb ik mij letterlijk verdiept in deze rolmodellen en mijzelf weer opgebouwd. Naast het  ontwikkelen van een zelfreflectie methode hebben de spiegelkunstwerken op prachtige plekken in het binnen- en buitenland gehangen. Het werd een groot succes. Toch voelde ik dat dit nog niet alles was. Ik wilde mensen op een nog dieper level helpen. Verder begeleiden in hun zoektocht!

Met Your Life Academy wil ik impact kunnen maken in het leven van een vrouw. Het is nu mijn missie om vrouwen te leren om hun eigen kwaliteiten te leren kennen, geloven en te leven! Ik help jou om sterker in je eigen kracht te gaan staan.

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Schrijf je in voor mijn gratis training: Vergroot je zelfvertrouwen met Michelle Obama’.

Wil jij meteen een goede start maken en 12 weken lang aan jezelf werken? Schrijf je dan nu in voor de exclusieve en intensieve Reflect & Transform your Life training! 

Je doet het niet alleen, we doen het samen.

Ga naar de training

In de Media

Facebook Messenger