fbpx

'Mensen in beweging krijgen en te laten groeien, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.'

 It is all about your life

Ieder mens is uniek en in essentie compleet. Gedurende ons leven ontwikkelen wij vaak bepaalde overtuigen en patronen, door gebeurtenissen die we meemaken. Deze obstakels, zijn ook weer een uitnodiging om anders naar je leven te kijken, waarbij je mentale, emotionele en fysieke lichaam een grote rol speelt.

Met de Your Life Academy willen wij hen die open staan voor groei een mooi platvorm bieden, om in alle rust naar binnen te keren. Door middel van coaching, workshops en retreats mensen in beweging krijgen en laten groeien, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

 

Het leven is altijd in beweging en wij als mens ook. De afgelopen 15 jaar was een grote reis, waar persoonlijke ontwikkeling voorop stond. Bewust zijn en verbinding creëren kan in verschillende  vormen is mijn ervaring, van reflectie-kunst en yoga tot meditatie en coaching.

Mijn leven zag er van de buitenkant perfect uit, het klopte naar de maatstaven van succesvol zijn binnen onze maatschappij. Van binnen voelde het alleen leeg. Ik besloot na jaren doorgaan om mijn intuïtie te volgen, waarop een detox reis volgde naar een holistisch hotel in Azië. De beste beslissing ever!

Daar leerde ik wat er nodig was om je met jezelf te verbinden en te luisteren naar je hart en je verlangens. Eenmaal terug in Nederland besloot ik mijn eigen leven radicaal te veranderen.

Zelfontwikkeling en bewustzijn heeft mij altijd geboeid, in mijn tiener jaren begon ik met het lezen van praktische psychologie boeken. 

 

In mijn studie en de afgelopen 20 jaar in mijn werk, zijn mensen altijd de rode draad geweest. In mijn twintiger jaren werd mij duidelijk hoe belangrijk het is om een gezonde leefstijl te hebben en wat het betekend om je hart te volgen.

Ook binnen organisaties viel mij op dat er weinig aandacht werd besteed aan o.a. stress reductie en balans tussen werk en privé. 

Vaak komen grote veranderingen in je leven (helaas) door ingrijpende gebeurtenissen. Tegenslag of verlies kunnen, naast dat het verdriet met zich meebrengt ook een cadeau met zich meebrengen. Zo is voor mij vanuit pijn, mijn spiegel-kunst ontstaan. Waarbij ook de focus ligt om jezelf te spiegelen in het kunstwerk en waar het positief beïnvloeden van je mind en body consciousness belangrijke thema’s zijn. 

Naast het coachen en begeleiden van mensen tijdens mijn loopbaan, heb ik diverse opleidingen gevolgd. Hieronder een paar highlights;

Sarah Powers Insigth Yoga Training Intensive – Primary Level  Yin- Yang ( 60 hr) 

MBSR /CT Trainer- Mindfulness Based Stress Reduction & Cognitive Therapy

Foundations of Yoga (50HR) Ashtanga Delight Yoga 

Essentials of Yin yoga (20HR) Delight Yoga

The Avatar Course, London & Italy 

 

Gabrielle Bernstein New York, Bewustzijnsschool Level 1 & 2

Nederlof Centrum, Reiki 1

Kenneth & Smith Training Management & Leadership, Conflict hantering,

Schouten & van Nelissen Effective communication skills

Kensington & Chelsea College  London, Module Psychology 

MBA, ESE London 

 

 

 

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Start jouw dag vol positieve energie en ervaar direct meer balans.  Download  hier jouw Meditatie

Wil je heerlijk een dag vol persoonlijke inzichten en verandering ervaren? Schrijf je in voor één van mijn one day retreats. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en jou te inspireren!

The longest journey you will ever take is the 18 inches from your head to your heart

Ga naar de one day retreat
Facebook Messenger