fbpx
Selecteer een pagina

The longest journey in your life is from your head to your heart

Deze beslissing, nam ik in een Thaise monnikengrot nadat ik zo uitgeput was dat ik 17 dagen moest slapen.   

HOOFD VERSUS HART  
Als dochter van Tsjechische ondernemende ouders staat ambitie en succes hoog in het vaandel. Hierdoor kwamen gedachten dagelijks voor als: “Kan ik het wel?, ben ik wel goed genoeg?”. Ik zocht bevestiging bij anderen, vertrouwde niet op mijn intuïtie. Herken jij dit ook? 

Ik ben dan ook niet voor niets met mensen gaan werken. Na mijn studie Commerciële Communicatie kwam ik terecht in het bedrijfsleven. Na een financieel detacheringsbedrijf succesvol mede te hebben opgebouwd werd het na vier jaar verkocht. 

Ik was 28 jaar en vroeg mij af, is dit nu het leven waar ik altijd van droomde als klein meisje? Ik voelde me onzeker, ik kon mijn grenzen niet aangeven en ging maar door op de automatische piloot. Op een dag was ik zo uitgeput dat ik de trap bijna niet meer op kwam. Ik sliep dagenlang en ik was opgebrand. Het roer moest om!

OPNIEUW BEGINNEN Ik besloot mijn leven anders te gaan inrichten en had nu de financiële vrijheid gecreëerd om dit te kunnen doen. Na mijn reis naar Thailand viel alles samen. Het was tijd om mijn hart te gaan volgen, en de stappen te nemen die voor goed voor MIJ voelde. Ik begon te beseffen wat in contact staan met je geest en lichaam voor impact heeft op je bewust – en welzijn. Mede door het beoefenen van yoga en meditatie, ervaarde ik meer rust en voelde ik mij meer in balans.

Een nieuw leven volgde. Ik gaf mijn baan op en werd in Londen weer student (MBA). Hierbij kwam zelfreflectie veelvuldig aan bod. Ik volgde lessen aan de Heatherley’s School of Fine Art, en modules psychologie bij Chelsea College. 17 maanden later had ik mijn diploma op zak en was onverwacht mijn eerste collectie spiegel kunstwerken geboren!

DE KUNST VAN ZELF REFLECTIE 

Vaak komen grote veranderingen in je leven (helaas) door ingrijpende gebeurtenissen. Zo ook bij mij. In 2010 werd er bij mijn moeder longkanker geconstateerd. Ik besloot direct terug naar Nederland te gaan om haar te begeleiden in deze strijd. In korte tijd volgden er nog meer impactvolle tegenslagen. Het voelde alsof ik op drijfzand stond, maar tijdens deze periode gebeurde er iets onverwachts; ik zag mijzelf terug in allemaal sterke vrouwen! 

Ik begon aan een proces van vier jaar, waarbij ik mezelf ben gaan verdiepen in succesvolle inspirerende vrouwen en deze vrouwen ben gaan portretteren op spiegelend materiaal.

Uiteindelijk heb ik 17 vrouwelijke rolmodellen geportretteerd op spiegelend materiaal: ‘Happy Reflection Portraits’   Laag voor laag heb ik mij letterlijk verdiept in deze rolmodellen en mijzelf weer opgebouwd. Naast het ontwikkelen van een zelfreflectie methode hebben de spiegelkunstwerken op prachtige plekken in het binnen- en buitenland gehangen. Het werd een groot succes. Toch voelde ik dat dit nog niet alles was. Ik wilde mensen op een nog dieper level helpen. Verder begeleiden in hun zoektocht! Naast het coachen en begeleiden van mensen tijdens mijn loopbaan, heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder de level 1 en 2 trainingen van Gabriele Bernstein in New York.

 

Met Your Life Academy wil ik impact kunnen maken in het leven van een vrouw. Het is nu mijn missie om vrouwen te leren meer van uit hun verlangen te gaan leven! Ik help jou om vanuit openheid en verbinding beter naar je eigen intuitie en verlangen te gaan luisteren.

 

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Start jouw dag vol positieve energie en ervaar direct meer balans.  Download  hier jouw Meditatie

Wil je heerlijk een middag intunen bij jezelf? Schrijf je in voor mijn one day retreat : Leef van uit je verlangen

 

Je doet het niet alleen, we doen het samen.

Ga naar de one day retreat

In de Media

Facebook Messenger